Meşale Gazetesi

BAHANE DEĞİL ESER ÜRETECEĞİZ

BAHANE DEĞİL ESER ÜRETECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mazeret üretmeden hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Halk bizi mazeret üretmek için değil, hizmet üretmek için seçti. Paramız çoktu, azdı, vardı, yoktu demeyeceğiz, hizmet edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada, seçim dönemi ne söz verdiyseler onu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.
Amaçlarının mazeret üretmeden hizmete devam etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Ya ben seçim dönemi öylesine konuşmuştum, bir seçim günüydü, seçim anında konuşmuştuk şimdi unuttuk demeyiz diyemeyiz. Bu AK Parti yerel yönetimler anlayışına yakışmaz. Ne söz verdiysek, yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz mantığı içinde her Belediye Başkanı’nın en iyi görevi yapmasıdır. Koltuğa oturunca mazeret üretmek yok. Koltuğa oturunca şikayet etmek yok” diye konuştu.
EN UCRA NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ
Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, şöyle devam etti: “Antakya’ya hizmeti yaparken sadece belli bir yerlere hizmet yapmadık. Sadece 96 mahallemizi ölçü almadık. En ücra köşeye kadar ayrıntıya dikkat çektik. ‘Ulaşamadığımız, gitmediğimiz mahalle, sokak ve cadde kalmayacak’ dedik ve ekiplerimizle birlikte gece-gündüz Antakya’ya en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Biz sahada ne diyorsak, bugün de aynısını diyoruz. O gün o stratejik planı yaparken ne diyorsak, hiç bir zaman ‘ne pandemi oldu, şöyle oldu, böyle oldu’ mazeret üretmek bizim işimiz değil. Bizim işimiz hizmet üretmek. O yüzden de planladığımız, ileriye dönük vatandaşımıza söz verdiğimiz, öngördüğümüz programlar aynen harfiyen uygulamaya devam edeceğiz. Mazeret değil, maharet üreteceğiz, bahane değil eser üreteceğiz.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.