AK PARTİ’NİN İÇİNDE TRUVA ATI MISIN KENAN BOZKURT?

AK PARTİ’NİN İÇİNDE TRUVA ATI MISIN KENAN BOZKURT?

Yeni Türkiye’nin kurucu iradesi olan AK Parti’nin dışından ziyade içindeki hainlerle mücadelesi daha çetin geçiyor. AK Parti Hatay İl Teşkilatı içinde de her dönemde hainler ve Truva atları olagelmiştir. Tecrübeli başkan Adem Yeşildal’ın dahi etrafını saran bu tür insanlar kendi belediyesini dahi fütursuzca eleştirebiliyor. AK Parti İl yöneticisi olan Kenan Bozkurt’un Antakya Belediyesi’ne ve kentin rüya projesi olan Millet Bahçesi projesine olmadık sözler kullanmıştı, yapıcı olarak Belediye Başkanı sayın İzzettin Yılmaz’ın kapısını çalıp durumu izah edebileceğine sosyal medyadan dosta düşmana yayın yapıyor.

CESARET EDEMİYOR, BİZİMKİ ALEME DUYURUYOR

En azılı düşmanlarının dahi yapmaya cesaret edemediği eleştirileri sosyal medyadan yapan bu zat AK Parti teşkilatının yüzkarası olurken, partinin önemli isimlerinin dahi dikkatini çeken konu ile ilgili yönetimin yaptırım kararı alması isteniyor.

KİMDEN GÜÇ ALIYOR?

Ülkemizin ve Antakya’nın içinden geçtiği zor dönemde dahi hizmet ve projeden geri durmayan ve bölgede parmakla gösterilen Antakya Belediyesi’ne yapılan eleştiriler had sınırlarını aşarken bu eleştirileri yapan kişinin de özellikle AK Parti Hatay İl Teşkilatı içinde olması akıllara bu kişinin kimden güç aldığı sorusunu getirdi. Bu kişinin AK Parti içindeki Truva atı olup olmadığı bilinmezken AK Parti yönetiminin bu kişi ile ilgili ne gibi bir adım atacağı merakla bekleniyor. Farklı mevzulara şu an girmek istemiyoruz.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.