ONARILAN CAMİ HİZMETE AÇILDI

ONARILAN CAMİ HİZMETE AÇILDI

Hassa’da 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hasar gören Cami Onarılacak tekrar hizmete açıldı.Hayırsever bir işinsanı tarafından onarılan Cami’nin açılış törenine Hassa Kaymakamı Osman Acar, Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve vatandaşlar katıldı.

Ardıçlı mahallesine hayırsever iş adamı tarafından yapılan Cami’de ilk cuma namazını kılan Kaymakam Osman Acar, Çok büyük bir afet yaşadık. O tarihten bu yana gece gündüz demeden çalışıp koşturmalarımız devam ediyor. Bir yandan yapımı devam eden TOKİ konutları, köy evleri, konteynır kentler, camilerimiz bütün bu çalışmaları an ve an takibini yapıp yeniden ayağa kalkacağını söyledi.

“Hassa’mız Ayağa Kalkmadan Bizlere Oturmak Yok” diyen Kaymakam Acar, bugün burada açılışını yapmış olduğumuz caminin inşaatında desteğini esirgemeyen bütün herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi. Hayırsever iş insanına teşekkür edip, plaket takdim edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.