BAŞARI HİKÂYESİ YAZAN KADINLAR HATAY’A BÜYÜK GURUR YAŞATTI

BAŞARI HİKÂYESİ YAZAN KADINLAR HATAY’A BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 2023 Yılı Kadın Girişimi Yılın Kadın Kooperatifi Ödülü’nü alan Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK Kooperatifi) üyelerini kabul etti.

Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl Gaziantep’te beşincisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda yılın özel kadın kooperatifi ödülüne layık görülen HAZEK Kadın Kooperatifi Başkanı Leyla Ayvazoğlu ve beraberindeki heyeti tebrik eden Vali Masatlı, başarı hikâyesi yazan kadınların Hatay’a büyük bir gurur yaşattığını söyledi. Başarıda emeği geçen tüm kadınlara teşekkür ederek, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Masatlı, “Üreten, geliştiren, emek veren kadınlarımızın her daim yanındayız” dedi.HAZEK Kooperatif Başkanı Leyla Ayvazoğlu da kabulden dolayı Vali Masatlı’ya teşekkür ederek yaptıkları çalışmaları anlattı ve el emeği çalışmalarından hediye takdim etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.