GÜZELMANSUR YENİDEN CHP EKONOMİ MASASINDA

GÜZELMANSUR YENİDEN CHP EKONOMİ MASASINDA

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur 28. Dönem’de yeniden CHP Ekonomi Masası’nda görev aldı.

Güzelmansur’un yeniden görev aldığı masa Cumhuriyet Halk Partisi’nin ekonomi politikalarının belirlenmesinde ve topluma yayılmasında kilit rol oynuyor.

Başkanlığını CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın üstlendiği Ekonomi Masası, MYK üyelerinden ve milletvekillerinden oluşuyor. Masa 27. Dönemde 44 ili ziyaret ederek STK, iş dünyası, esnaf ile bir araya gelmiş ve forumlar düzenlemişti.

Masa’nın politikalarına akaryakıt ve enerji sektöründeki değişimler, yanlışlar ve yapılması gerekenlerle ilgili katkı sunan Güzelmansur “Yeni dönemde Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde 81 ilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Dün ilk toplantısını yapan CHP Ekonomi Masası, önceki dönem çalışmalarını değerlendirerek önümüzdeki dönem çalışmaları ile ilgili yol haritasını belirledi. Masa üyeleri toplantı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.