BASK HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ ONURSAL BAŞKANI METİN YILMAZ: “ÜLKEMİZ YEDİ DÜVELLE MÜCADELE EDERKEN, BU NEYİN KAFASI.”

Yılmaz Açıklamasının sonunda;“Bugün geldiğimiz noktada ülkenin siyasi partilerinden sivil toplum örgütlerine, vatandaşından özel sektöre kadar bir ve beraber olma zamanıdır.

BASK HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ ONURSAL BAŞKANI METİN YILMAZ: “ÜLKEMİZ YEDİ DÜVELLE MÜCADELE EDERKEN, BU NEYİN KAFASI.”

Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı ve Bağımsız Sağlık Sen genel merkez yöneticisi Yılmaz; “ Ülkemiz yedi düvelle mücadele ederken, Türk-İş, Hak-İş , DİSK sendikanın bir araya gerelerek ve hükümete yakınlığı ile bilinen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul’un aynı tavırla  takındığı tavır anlaşılmaz ve kabul edilemez.” dedi. Metin Yılmaz Açıklamasında;“Geçtiğimiz yıllarda ülkemiz refah içinde, ekonomik sıkıntılar yaşanmaz iken toplu sözleşmelerde hükümete yalaklık yaparak kendilerine siyasi gelecek kaygısı taşıyan sendikalar,çalışan haklarını hiçe sayarken; bugün 7 düvelle mücadele ederken yapılan çıkışa anlam verememekteyiz. Yıllardır emekçinin hakkını savunma perdesi arkasında fildişi kulelerde saltanat yaşayan sendika ağaları bugün ülkemizde bir olma, birlik olma zamanı iken bu çıkışın ne işçilerin menfaatine ne de devletimiz menfaatine bir hareket olarak görmüyoruz.”dedi  Metin Yılmaz Açıklamasının Devamında; “Saltanatlarını devletten aldıkları on bilerce liralık maaşlar ve sendikanın gelirleri ile  altlarında yüz binlerce liralık arabalarla sürdüren sendika ağaları, kendi maaşlarına %84 zammı reva gören ancak toplu sözleşme zamanı gıkları çıkmadan yüzde üçler beşlere tamam diyerek çalışan haklarını masalarda satanlar bugün ülkemiz tüm dünya ile mücadele içindeyken bu tavırları ancak ve ancak ülkemize zarar vermekten başka bir şey değildir. Bu millet daha düne kadar mikrofonu açık unutulan toplu sözleşme masalarında emekçilerin nasıl satıldığını unutmadı. Ne oldu da biranda böyle birliktelik oldu   “ dedi.Yılmaz Açıklamasının sonunda;“Bugün geldiğimiz noktada ülkenin siyasi partilerinden sivil toplum örgütlerine, vatandaşından özel sektöre kadar bir ve beraber olma zamanıdır. Yedi düvelle mücadele ederken fedakarlık zamanı iken bu tavırlar asla kabul edilemez. Biz sendikalara ödenen devlet teşvikinin kaldırılmasını eskiden olduğu gibi şimdi de teklif ediyoruz. Devletimize bu ekonomik sıkıntılı günlerde destek olma adına üstümüze düşecek her türlü fedakarlığa hazırız. Unutulmamalıdır ki vatan varsa biz varız. vatan için dün olduğu gibi bugünde canımızı bile vermeye hazırız” dedi.   HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.