BAŞKAN ADAY ADAYI BURAK BİLA ERZİN ESNAFINI DİNLİYOR

BAŞKAN ADAY ADAYI BURAK BİLA ERZİN ESNAFINI DİNLİYOR

Erzin’de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasının ardından dur durak bilmeden çalışmaların sürdüren Burak Bila ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Bila ile birlikte Erzin esnaflarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdürerek esnafla ve halkla birebir görüşerek varsa sorun ve sıkıntılarının yanı sıra istek talepleri noktasında kendilerini dinleyen AK Parti Erzin Belediye Başkan Aday Adayı Burak Bila, vatandaşların da yoğun teveccühüyle karşılaşıyor.

Kimi zaman esnafla, kimi zaman vatandaşların iyi ya da kötü gününde yanlarında olan AK Parti Erzin Belediye Başkan Aday Adayı Burak Bila’ya esnaflarda çıkmış olduğu yolda başarılar dilediler.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Aday Adayı Burak Bila, “Erzin’e hizmet için yola çıktık. Erzin esnafı ve halkı herşeyin en iyisin hak ediyor. Bende bir kardeşleri olarak yanlarındayım, sorun ve sıkıntıları noktasında istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah Erzin’i hak ettiği hizmeti alması için tüm mücadelemi koyacağım. Halkımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaşıyorum. Bu da bizleri mutlu ediyor. Yine diyorum Erzin’e en güzel hizmete yapmak için bu yola çıktım. Rabbim nasip ederse Erzin’imize en güzel hizmetleri getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.