BAŞKAN BAYRAKDAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BAYRAKDAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Bayrakdar, Odabaşı 75. yıl ilkokuluna ve Hatay Fen Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Bayrakdar’a yönetim kurulu üyesi Şükrü Yılmaz da eşlik etti. Okulları ziyaret eden Yılmaz, eğitim çalışanları ile bir araya geldi. Eğitimin güncel sorunları ve çözüm yolları hakkında eğitimcilerin de fikirlerini alan Bayrakdar, tüm eğitimcilerin haklarını savunmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

BAYRAKDAR: TÜM EĞİTİMCİLERE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM

Başkan Bayrakdar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Okul ziyaretlerimizin ilkini Hatay Fen Lisesi’ne, ikincisini Odabaşı 75. yıl ilkokuluna yaptık. Yönetim kurulu üyemiz Şükrü Yılmaz ile beraber okullarımızı ziyaret ederek eğitim çalışanı arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini aldık. Yapıcı katkıları nedeniyle arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Okullardaki ziyaretimizde bizlere gösterdikleri sıcak ev sahiplikleri dolayısıyla eğitim çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.