MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN KÜTAHYA ÇIKARMASI

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN KÜTAHYA ÇIKARMASI

Türkiye’nin her geçen gün gücüne güç katan partisi olan Saadet Partisi’nin Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, parti görevlendirmesi kapsamında Kütahya’ya çıkarma yaptı.

Önemli ziyaret ve temaslarda bulunan Çalışkan, gerçekleştirdiği ziyaretlerden elde edilecek raporun partinin siyaset gündeminde önemli rol oynayacağını kaydetti. Milletvekili Çalışkan Kütahya temaslarıyla ilgili açıklamasında; “Kütahya temaslarımız kapsamında esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinledik.  Saadet iktidarının ve belediyeciliğinin yaptığı hizmetlere değindik. İl Başkanımız Ahmet Sunar’ı ziyaret edip teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgiler edindik. Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Milli Görüş’ün efsane hizmetler yapan eski Belediye Başkanımız Süleyman Canan’ı da ziyaret ederek geçmişi yad ettik, kıymetli hatıralarını dinledik. Milli Nizam Kurucusu değerli büyüğümüz Şerafettin Karakaş’ı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. İş insanı Ramazan Şaldır’ın üretim tesisine gezerek güneş panelleri üretimi hakkında bilgiler edindik” dedi. Kabullerinden dolayı tüm ev sahiplerine teşekkür eden Çalışkan, ziyaretlerin diğer kentlerde de süreceğini kaydetti. Haber: Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.