BAŞKAN DÖNER AMANOS İTTİFAKI’NIN KONUĞU OLDU

BAŞKAN DÖNER AMANOS İTTİFAKI’NIN KONUĞU OLDU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Antakya Amanos İttifakı üyelerinin misafiri oldu. Antakya’ya bağlı Kisecik, Saraycık, Karlısu, Yaylacık, Oğlakören, Alahan, Tahtaköprü, Uzunalıç, Gülderen Mahalleleri muhtarlarının, temsilcilerinin ve gönüllü vatandaşların oluşturduğu; Antakya Amanos İnisiyatifi’nin davetleri üzerine Karlısu Muhtarı Mehmet İncecik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılan Döner, Antakya Amanos Dağ Bandı Mahalleleri başta olmak üzere şehrimizin konuları üzerine istişarelerde bulundu.

SİVİL İNSİYATİF BÖLGE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Buluşmada söz alan Başkan Döner, “Bölgenin güvenliğinin sağlanması adına kurulan bu sivil insiyatif çok önemli. Gönüllülerden oluşan Amanos İttifakı, devletimizin terörle mücadelesine büyük destek verecektir. Devletimiz terörün Amanoslardan silinmesi için büyük çaba verdi ve önemli sonuçlar aldı. Ancak buraların güvenliğinin sağlanmaya devam edilmesi şarttır. Bu anlamda mahallelerimizden gönüllülerin oluşturduğu Amanos İttifakı’nı önemsiyor, davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.