BAŞKAN GÜL: “BASIN BİZİM ORTAK SESİMİZDİR”

BAŞKAN GÜL: “BASIN BİZİM ORTAK SESİMİZDİR”

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında:”24 Temmuz 1908 yılında Türk basınından sansürün kaldırıldığı gün olarak kutlanılan ve bizlerin sansürsüz habere ulaşması için verilen anlamlı bir mücadelenin yıl dönümünde, basın ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması adına en önemli kurumlarımızdan biri olmaya devam etmiştir.
“Türkiye basını, milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan Cumhuriyet etrafında çelikten bir kale oluşturacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün basına verdiği önemden de fazlasıyla anlaşılmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Basın bizim ortak sesimizdir diyerek, mesai kavramı gözetmeksizin bizlerin ve toplumumuzun tarafsız habere ulaşması ve kamuoyu oluşmasına öncülük eden ve bugüne kadar gösterdiği özveriyi bundan sonra da devam ettirecek olan basın çalışanlarımızın gününü kutluyor, yaşamını yitiren basın duayenlerimizi saygıyla anıyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.