BAŞKAN GÜL VATANDAŞLARLA İSTİŞARE ETTİ

BAŞKAN GÜL VATANDAŞLARLA İSTİŞARE ETTİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçeye bağlı Kömürçukuru Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla hizmetler ile ilgili istişarelerde bulundu.Kömürçukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt ve meclis üyeleriyle birlikte, mahallede vatandaşlar tarafından yapılması talep edilen çalışmaların başlaması konusunda, istişarede bulunan Gül, Mahalle Muhtarı Kurt’tan mahallenin eksiklikleri ile ilgili bilgi aldı. Başkan Gül, ilgili birimleri yönlendirerek vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesini istedi.

GÜL: BELEN’DE HİZMETİ AKSATMADIK

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, vatandaşlara hitap etti. Başkan Gül, “Belen’de hizmetlerin aksamaması için olağanüstü çaba harcıyoruz. Belen’e ve Kömürçukuru Mahallemize yapılacak yeni yatırımlar ve hizmetler ile yeni dönemde daha fazla hizmet alacağını da söyleyebiliriz dedi. Gül, Belen Belediyesi olarak Belen’deki vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını da vurgulayarak, sık sık mahallelerimizi ziyaret edip buradaki insanlarımızın taleplerini alıyor ve yerine getiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız her zaman devam edecek” dedi.

Vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Gül, en kısa zamanda taleplerin yerine getirileceğini ifade etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.