HATAY’IN DAMAK TADI: AFFAN KAHVESİ

HATAY’IN DAMAK TADI: AFFAN KAHVESİ

Hatay’ın dünyaca ünlü caddesi olan Kurtuluş (HEROD) Caddesi üzerinde bir asra yakın zamandır hizmet veren Tarihi Affan Kahvesi, Hataylıların yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin de uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Hatay’ın tanınmış ve sevilen işletmecilerinden Onur Sahilli öncülüğünde deneyimli ekibi ile hizmetlerini sürdüren Tarihi Affan Kahvesi, her gün yerli ve yabancı binlerce misafirini ağırlıyor. 1911 yılında Fuat Sahilli tarafından yaptırılan ve 1913 yılında yapımı bitirilen iki katlı taş binanın alt katında hizmetlerini sürdüren İnci(Affan) Kıraathanesi’nde sıcak ve soğuk çok sayıda içeceğin yanı sıra kahve işle özdeşleşen Haytalı da müşterilere otantik sunumuyla ikram ediliyor.

AFFAN KAHVESİ İLE TARİHİ YENİDEN KEŞFEDİN 

Onur Sahilli tarafından işletilen mekan, güleryüzlü hizmet prensibi ile tüm müşterilerine otantik sunum yapıyor. Lezzetlerin tadına geniş ve ferah mekanda bakan müşteriler de Hatay’ın asırlık tarihinin kokusu eşliğinde huzurlu vakit geçiriyor. Tarihi Affan Kahvesi Affan Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmetlerini sürdürüyor. Uygun fiyat politikası ile her keseye uygun lezzetleri Hataylılara sunan Tarihi Affan Kahvesi sizleri tarihin buluşma noktası olan HEROD’u yeniden keşfetmeye çağırıyor.

VATANDAŞLARDAN HİZMETE TAM NOT

Affan Kahvesi’nin muhteşem lezzetlerinin tadına bakan vatandaşlar, yöresel lezzetlere tam not verdiler. Tüm müşterilerin unutamayacakları lezzetleri tattıkları otantik mekan dünyaya Hatay lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.