BAŞKAN KARATAŞ BBP ADAYLIĞINI İLAN EDECEK

BAŞKAN KARATAŞ BBP ADAYLIĞINI İLAN EDECEK

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan adayı Mehmet Karataş, tüm vatandaşları Cumartesi günü gerçekleşecek olan seçim bürosu açılışına davet etti.

Büyük Birlik Partisi Başkan adaylığının kamuoyuna duyurulacağını açıklayan Başkan Karataş, yaptığı açıklamada; “2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan adaylığımız ile alakalı açıklama yapacağımız Hassa seçim bürosu açılışı gerçekleşecektir. Bu büyük buluşmaya tüm gönül dostları davetlidir” dedi.

İLÇE GENELİNDE HİZMETLER ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Dokuzevler, Demrek Gölü ve Deliçay’ı birbirine bağlayan yolun asfalt çalışmalarının başladığını açıkladı. Başkan Karataş 3 gün içerisinde yol yapımının tamamlanacağını belirtti. Yolun vatandaşlara hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Karataş, “Kara Mehmet söz verdi mi tutar. Biz de vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.