BAŞKAN SARI GÖNÜLLERE DOKUNDU

BAŞKAN SARI GÖNÜLLERE DOKUNDU

Altınözü Belediyesi ve Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği (YSYD) işbirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü sandalye kazandırıldı. Amaçlarının yaraları sarmak, vatandaşların yüzünü güldürmek ve insanların gönlüne dokunmak olduğunu ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konuyla ilgili açıklamasında desteklerinden dolayı YSYD’ye teşekkür etti.

“YSYD DERNEĞİ TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Sarı “Gayemiz, gönüllere dokunmak, yaraları hep birlikte sarmak, yüzlerde bir tebessüm oluşturmak. Altınözü Belediyesi ve Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği (YSYD) iş birliği ile gerekli bilgiler doğrultusunda belirlenen ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize akülü tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. İnsan odaklı gönüllere dokunan, hizmetleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü olan YSYD Derneği temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.