BAŞKAN SARI, NAKLİYECİ ESNAFIYLA BULUŞTU

BAŞKAN SARI, NAKLİYECİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, nakliyeci esnafını Antakya’daki geçici iş yerlerinde ziyaret etti. Depremin ardından meydana gelen sorunların aşılması ve yaraların sarılması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Sarı, iş yerlerinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Sarı’ya esnaf ziyaretinde Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan (UND) Yardımcısı Abdurrahim Kılıç da eşlik etti. Nakliyeci esnafına yaptığı ziyaretle ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Başkan Sarı, “6 Şubat asrın felaketi depremde işyerini kaybeden şehrimizin lokomotif sektörü uluslararası nakliyecilik faaliyetinde bulunan esnaflarımızın Antakya’daki geçici işyerlerinin uygulama alanını UND başkan yardımcımız Sayın Abdurrahim Kılıç ile ziyaret ettik.
İşyerlerimizin yapılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’ya, Milletvekillerimize ve emeği geçen tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ederiz” sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.