BAŞKAN SARI, TOKDEMİR’DEN GELEN MİNİKLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN SARI, TOKDEMİR’DEN GELEN MİNİKLERİ AĞIRLADI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, geleceğin büyükleri olan minik öğrencileri makamında ağırladı. Tokdemir İlkokulu’ndan Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle gelen öğrencileri ağırlayan Başkan Sarı, öğrencilerle sohbet etti. Derslerinin durumunu soran Başkan Sarı, ayrıca öğrencilere hedefledikleri mesleği de sordu. Oldukça eğlenceli geçen ziyaret sonunda Başkan Sarı öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Renkli ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Sarı, “Onlar bizim yavrularımız, canımız geleceğimiz. Tokdemir İlkokulundan gelen minik misafirlerimizi ağırladık. Onları da ihmal etmiyoruz” diye konuştu.

YAYIMLADIĞI MESAJLA İSRAİL’İN KATLETTİĞİ ÇOCUKLARI HATIRLATTI

Başkan Sarı, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Mesajında İsrail’in katlettiği çocukları hatırlatan Başkan Sarı, “İşgalci israil tarafından Filistin’de şu ana kadar sayısı 5 binden fazla masum çocuk Dünya’nın gözü önünde katledildi. Binlerce çocuk öksüz, yetim kaldı! Çocukların yaşama hakkının kayıp olmadığı bir dünya olması dileğiyle” ifadesini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.