BAŞKAN SARI, VATANDAŞLARLA BULUŞTU, YAPIMI SÜREN ÇOK AMAÇLI SALONLARI İNCELEDİ

BAŞKAN SARI, VATANDAŞLARLA BULUŞTU, YAPIMI SÜREN ÇOK AMAÇLI SALONLARI İNCELEDİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye bağlı Büyükburç ve Ziyaret Mahalleleri’ne giderek vatandaşlarla buluştu, yapımı devam eden hizmetleri inceledi. İlk olarak Büyükburç Mahallesi’nde kurulan pazarı ziyaret eden Başkan Sarı, esnafla bir araya geldi. Başkan Sarı ve beraberindekiler daha sonra Altınözü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen çok amaçlı salon inşaatını yerinde inceledi.

Daha sonra mahalle muhtarı Savaş Şahin ve AK Parti Büyükburç Mahalle temsilcisi Bekir Narin’i ziyaret eden Başkan Sarı, bu ziyarette mahalleye yapılan ve yapılması planlanan hizmetlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Büyükburç Mahallesi’nin ardından Ziyaret Mahallesi’ne giden Başkan Sarı, burada da belediye tarafından yapılmakta olan çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu. Başkan Sarı, Büyükburç ve Ziyaret Mahalleleri’nde yapımı süren çok amaçlı salonların kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi. Ziyaret Mahallesi’nde çocuklarla da bir araya gelen Başkan Sarı, Altınözü Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin yararına proje üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.