ÇALIŞKAN, SİİRT’TE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BULUŞTU

ÇALIŞKAN, SİİRT’TE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BULUŞTU

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Siirt’te düzenlenen ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Çare Var Buluşması’ toplantısında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Çalışkan, meclis çalışmalarını anlatarak sorunları istişare etti ve yeni dönemde herkese yeni sorumluluklar yüklendiğini belirtti.Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Siirt’te sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Çalışkan, partisinin il başkanlığınca kafede düzenlenen ” Türkiye’nin Geleceği İçin Çare Var Buluşması” toplantısında meclis çalışmalarını anlattı.

Saadet Partisinin 81 ilde halk buluşmaları gerçekleştirdiğini dile getiren Çalışkan, bu vesileyle Siirt’te de sivil toplum, siyasi parti ve kanaat önderi ve basın temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları istişare ettiklerini söyledi.Sorunların takipçisi olacaklarını belirten Çalışkan, yeni dönemde herkese yeni sorumluluklar yüklendiğini, iktidarın görevinin icraat yapmak, muhalefetin de görevinin sorunları takip etmek ve doğru yönde yol göstermek olduğunu ifade etti.

Toplantı, soru cevapla sona erdi.Çalışkan, daha sonra kanaat önderleri ve esnafı da ziyaret etti.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.