BAŞKAN TUTAR 19. BAŞKANLAR KURULUNA KATILDI

BAŞKAN TUTAR 19. BAŞKANLAR KURULUNA KATILDI

Bayındır Memur-Sen’in Antalya’da düzenlenen 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı’na Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar da katılım sağladı.

Genel Başkan Soner Can Tufanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen başkanlar kurulu toplantısına fikirleri ve Hatay’dan ilettiği önemli notlar ile katkı sunan Tutar, ayrıca Genel Başkan Tufanoğlu’na Hatay’da yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu. Antaluya’da gerçekleşen Bayındır Memur-Sen 19. Başkanlar Kurulu toplantısında çalışma hayatına, hizmet kolundaki kamu görevlilerinin sorun ve taleplerine ilişkin önemli konularda teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulunuldu.

TUTAR HATAY’DAKİ ZORLU KOŞULLARI AKTARDI

REKLAM ALANI

Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, katıldığı toplantıda zor süreçlerden geçen Hatay’ın durumunu aktardığını dile getirdi. Toplantıya dair gazetemize açıklamalarda bulunan Tutar; “Bayındır Memur-Sen 19. Başkanlar kuruluna Hatay Şubesi adına katılım sağladım. Hatay’da zorlu süreç ve Çalışma şartları ile mücadele eden hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerimizin sorun ve taleplerine ilişkin önemli konularda teşkilatımızla istişarelerde bulunduk. Katkıları için Değerli Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte Yeni Zirvelere” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.