BAŞKAN YALÇIN’DAN BAŞKENTE ÇIKARMA

BAŞKAN YALÇIN’DAN BAŞKENTE ÇIKARMA

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Deprem Bölgeleri Belediye Başkanları İstişare Toplantısının” ardından Ankara’ya çıkarma yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşme gerçekleştirerek Yayladağı’na kazandırılacak yatırımlarla ilgili destek talebinde bulunan Başkan Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu’nu ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı makamlarında ziyaret etti. Başkan Yalçın, ilçede durmaksızın devam eden yatırımları aktardığı ziyaretlerden son derece memnun ayrıldı.

“ZİYARETLER YAYLADAĞI’NA OLUMLU YANSIYACAK”
Görüşmelerin Yayladağı’na olumlu şekilde etki etmesi beklenirken Başkan Yalçın ziyaretlerle ilgili açıklamasında ,” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu’nu ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı makamlarında ziyaret ettim. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.