BAŞKAN MEHMET YALÇIN KALDIĞI YERDEN DEVAM

BAŞKAN MEHMET YALÇIN KALDIĞI YERDEN DEVAM

İlk 3 yıllık belediye başkanlığı döneminde ilçeye ilkleri kazandıran Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ikinci döneminde de kaldığı yerden devam ediyor.

İlçeye bağlı tüm mahallelere asli hizmetleri kazandıran, ilçede tesisleşmede çığır açan Başkan Yalçın, kaldığı yerden hizmetlere devam ediyor. Başkan Yalçın, son olarak ilçeye bağlı Kurtuluş Mahallesi TOKİ civarında bulunan Cami’nin inşaatını yerinde inceledi. Ergüder Ailesi, Yayladağı Belediyesi ve vatandaşların imece usulü yapımını üstlendikleri caminin üst tabya kubbelerinin beton dökümünün gerçekleştirildiğini belirten Başkan Yalçın, caminin ilçeye hayırlı olması temennilerini iletti.

MAHALLE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Başkan Yalçın, mahallelerin sorunlarını halkla istişare ederek çözmeye devam ediyor. Başkan Yalçın bu kapsamda Gözlüce Mahalle Muhtarı Ömer Kuş ile birlikte; Bekir Kuş’un evine ziyarette bulundu. Hane halkına teşekkürlerini sunan Başkan Yalçın, ayrıca Gözlüce Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve hayata geçirilmeyi bekleyen projelerle ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

SPORA DESTEĞİN MEYVELERİ TOPLANIYOR

Başkan Yalçın, sportif tesisleşme ve spora tam desteğinin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Başkan Yalçın’ın tam destekleriyle yoluna devam eden Yayladağıspor FK, Altyapı Takımı Türkiye Şampiyonluğunda Hatay’ı temsil etme hakkı kazandı. Başkan Yalçın, elde edilen başarıdan dolayı takıma yönelik bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yalçın mesajında; “U-18 kategorisinde oynanan Yayladağıspor-İskenderun Meydanspor karşılaşmasını 2-1 yenerek playoff gruplarından birinci olarak çıkan genç takımımızı tebrik ediyoruz. Bizleri gururlandıran bu başarıdan dolayı kulüp yönetimimize antrenörlerimize ve futbolcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Başkan Yalçın, projelerine ara vermeden devam ediyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.