BAŞKAN YALÇIN’DAN KIRBIYIK’A TEBRİK ZİYARETİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreterliği görevine atanan Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Ziyaret kapsamında TBMM’deki makamında bir araya gelen Başkan Yalçın ve Genel Sekreter Kırbıyık, samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, hem yeni görevi dolayısıyla Kırbıyık’ı tebrik etti hem de Hatay ve Yayladağı özelinde devam eden kamu hizmetleri ve bölgesel gelişmeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Mehmet Yalçın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği görevine atanan Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
KIRBIYIK’TAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR
TBMM Genel Sekreteri Hüseyin Kürşat Kırbıyık da Başkan Yalçın’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay ve ilçelerine her zaman yakın ilgi gösterdiklerini, iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.