BAŞKAN YAPAR KALPLERİ KAZANDI

BAŞKAN YAPAR KALPLERİ KAZANDI

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, bayram tatilinde olduğu gibi yeni haftada da ara vermeden vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerinde sadece halkın genel sorunlarını değil, özellikle gençlerin sorunlarını da dinleyerek, onların isteklerini ve beklentilerini dikkate alıyor. Yapar’ın gençlere yönelik ilgisi ve yaklaşımı, şehirde gençlerin katılımını ve etkinliğini artırmayı hedefliyor. Gençlerin toplumun önemli bir parçası olduğunu ve onların sorunlarının çözümünde aktif rol almalarının önemini vurguluyor. İnşaat mühendisi kimliğiyle gençlerin eğitim, istihdam ve sosyal yaşam gibi alanlardaki taleplerine de kulak veren Antakya Belediye Başkanı Yapar, genç nüfusun şehrin geleceği için kritik bir rol oynadığını belirtiyor. Belediyecilik vizyonunu vatandaşlara doğrudan ulaştırmaya çalışan Yapar, esnaflar ve sivil toplum kuruluşları ile yapılan görüşmelerde, bölgenin ihtiyaçları ve beklentileri ele alıyor. Mahalle ziyaretlerinde ise vatandaşların sorunlarına kulak veriliyor.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.