HATAYSPOR’DA “BAŞKENT” MESAİSİ

HATAYSPOR’DA “BAŞKENT” MESAİSİ

21 Aralık Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak olan Ankaragücü – Atakaş Hatayspor maçı seyircisiz oynanacak

Atakaş Hatayspor Trendyol Süper Lig 17’inci hafta maçında Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Hakeme saldırdığı için tutuklanan başkanı tutuklanan Ankaragücü takımı, PFDK’nın cezası dolayısıyla Hatayspor maçını seyircisiz oynayacak.

Süper Lig’de 16’ncı hafta maçları hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı nedeniyle ertelendi. 17’inci hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Bordo-Beyazlılar haftanın kapanış maçında ligde son günleri en çok konuşulan takımı olan Ankaragücü’ne konuk olacak.

Ankaragücü’nün cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak mücadele tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Bordo-Beyazlılar haftayı 3 puanla kapatarak Beşiktaş maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Zorlu maç öncesi iki takımın da 18 puanı bulunuyor. İki takımda çıktığı 15 maçta 4’er galibiyet, 6’şar beraberlik, 5’er yenilgi aldı. Hatayspor bu maçlarda rakip kaleye rakip kaleye 24 gol atarken kendi kalesine 22 gol gördü. Başkent ekibi ise rakip kaleye 21 gol attı, kendi kalesinde ise 21 gole engel olamadı.

Geçen hafta Hatayspor deplasmanda Başakşehir’e tek golle boyun eğerken, Ankaragücü ise kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 beraber kaldı. Maçın ardından Ankaragücü kulüp başkanı müsabakayı yöneten Halil Umut Meler’e yumuklu saldırıda bulunmuş ve Türk futbolu günlerce bu olayı ve alınması gereken tedbirleri konuşmuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.