ŞÜKRÜ KANATLI VALİ MASATLI’YI ZİYARET ETTİ, GÜNDEM: HATAY OTO GALERİCİLER SİTESİ

ŞÜKRÜ KANATLI VALİ MASATLI’YI ZİYARET ETTİ, GÜNDEM: HATAY OTO GALERİCİLER SİTESİ

Hatay’ın en başarılı Sivil toplum kuruluşu başkanlarından Hatay Oto Alım Satım Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti.

6 Şubat deprem felaketi öncesinde tüm hazırlıkları tamamlanan Oto Galericiler Sitesi’ni deprem ortamına rağmen kente kazandırmayı hedefleyen ve bu uğurda mücadelesini sürdüren Başkan Şükrü Kanatlı, projesinin detaylarını Vali Masatlı’ya aktardı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçilen Başkan Şükrü Kanatlı, ziyarette yönetim kurlu üyelerini de vali Masatlı’ya tanıttı. Projesinin detaylarını aktararak Vali Masatlı’dan destek isteyen Kanatlı, kentin en büyük gelir kaynaklarından olan oto alım-satım işlemlerini kontrol altına almak ve gerek işletmecileri, gerekse de vatandaşları korumak amacıyla yapımını istediği oto galericiler sitesinin Hatay’a yakışacağını kaydeden Kanatlı, Hatay’ın bu projeye ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.

VALİ MASATLI, BAŞKAN KANATLI’YI KUTLADI

Yakın zamanda gerçekleşen kongrede Hatay Oto Alım Satım Kooperatifi Başkanlığına yeniden seçilen Şükrü Kanatlı’yı ve yönetimini kutlayan Vali Masatlı, yapımı düşünülen sitenin kentte sektörü ayağa kaldıracağına inandığını belirterek, destek vereceklerini kaydetti. Hatay’ı el birliği ile ayağa kaldıracaklarına inandığını belirten Vali Masatlı, Kanatlı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şükrü Kanatlı ve yönetimi de kabullerinden ve Hatay’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Masatlı’ya şükranlarını sundular.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.