BAŞKAN YEŞİLDAL AK DAVA UĞRUNDA

BAŞKAN YEŞİLDAL AK DAVA UĞRUNDA

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK dava uğrunda çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

2023 hedefleri doğrultusunda mesaisine ara vermeden sürdüren ve kaybedecek tek fert yoktur anlayışıyla hareket eden Yeşildal, il başkanlığına gelen tüm vatandaşlarla tek tek ilgileniyor. Başkan Yeşildal, son olarak il başkanlık makamında kendisini ziyarete gelen M.Nur Omak’ı ve Antakya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Akyol’u, Abdullah Sökmen’i, Bekir Hacıömeroglu’nu, Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Vildan Zeytineli ve kızı Çisil Zeytineli’yi, Narlıca Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Doğru ve Şehit Aydın Özer Ortaokulu Müdür yardımcısı Fatih Doğru’yu makamında ağırladı. AK Partinin 2023 hedeflerini ziyaretçilerine de aktaran Yeşildal, Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan seçtirmek ve ülkemizi 2053 ve 2071 hedefine doğru ilerletmek için var güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

YEŞİLDAL: DAVAMIZ AK, YOLDAŞIMIZ HAK’TIR

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti davasında hakkın izinden gittiklerini belirtti. Tüm mazlum ulusların umudu olan AK Parti’nin Hatay’da bayrağını tüm burçlara dikmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yeşildal; “14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı siyasi mücadelede 21 yılı geride bıraktık. Partimiz halkımızdan aldığı yetki ve hayır dualarıyla, Türkiye’ye büyük eserler, büyük hizmetler kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyor. Allah`a hamdolsun Türkiye 21 yıl içinde çok önemli mesafeler kat etti ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de milletimizle birlikte, onlardan aldığı güç ile emin adımlarla ilerliyor. Cumhuriyet tarihinde ilkleri başaran bir parti olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran AK Parti, Türkiye’nin özetidir. AK Parti ile egemenlik gerçek anlamda kayıtsız ve şartsız bir biçimde milletin olmuştur. AK Parti girdiği her seçimde oy oranını artıran bir siyasi hareket olarak Dünya siyasetinde de tektir.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeni Türkiye`de hizmetler dur durak bilmeden inşallah devam edecektir” dedi. Tüm ziyaretçilerine teşekkür eden Yeşildal, kapılarının herkese açık olduğunu kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.