BAŞKAN YALÇIN’DAN TARİH YAZAN PERSONELE TEŞEKKÜR

BAŞKAN YALÇIN’DAN TARİH YAZAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede hizmetlerde büyük pay sahibi olan personellerle bir araya gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Yayladağı’nda hizmetlerle tarih yazdıklarını kaydeden Yalçın, tüm gayelerinin Yayladağı’nı imar etmek olduğunu kaydetti.

YALÇIN: 24 SAAT VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Vatandaşlardan gelen istekleri önemsediklerini, bu sebeple Hatay’da ilk defa bir belediye olarak whattsapp ihbar hattı kurduklarını kaydeden Yalçın, “Belediyemiz Personel Toplantısını Gerçekleştirdik. Periyodik olarak düzenlediğimiz personel toplantısında yapılan iş ve işlemler değerlendirilerek, personelimiz ve araçlarımız üzerinde yeni planlamalar yapıldı. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve tespit edilen aksaklıklara daha hızlı müdahale edebilmek için (0501 326 31 30) numaralı WhatsApp İhbar Hattımız 24 saat hizmetinizdedir. Özverili çalışmalarından dolayı personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.