BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YA İMZASINI ATTI

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YA İMZASINI ATTI

Antakya’nın babası olarak bilinen fakir fukara dostu, çalışkan Başkan İzzettin Yılmaz, 5 yıllık çalışmalarıyla Antakya’ya imzasını atmayı başardı. Kente çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yılmaz, 95 mahallede tüm vatandaşları memnun etmeyi başardı. Vatandaşların her isteğini yerine getiren, öncelik sırasına göre başlattığı asfalt atağı ile mahallelerdeki yolları asfalta kavuşturan Başkan Yılmaz, vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardı. Antakya halkına hizmet için gönderilen bütçeyi Antakya halkına hizmete harcayan Başkan Yılmaz, özellikle deprem sürecinde gösterdiği cansiperane mücadele ile Türkiye’nin dikkatini çekti.

ANTAKYA’YI TARİHİNDE GÖRÜLMEYEN HİZMETLERE KAVUŞTURDU

Antakya’ya çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yılmaz, kent tarihinde asfalt görmeyen sokakları asfalta kavuşturdu. Eğitimden kültür sanata, spordan kadın lokaline değin kent tarihinde görülmeyen hizmetleri Antakya’ya kazandıran Başkan Yılmaz, 7’den 77’ye her yaşa hitap eden hizmetleri ile kalpleri kazandı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’DAN MEMNUN

Görev süresinin bitimine 5 gün kalan Başkan Yılmaz, son günlerinde dahi kentte devam eden hizmetlerin aksamaması için çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Kentte yaşayan vatandaşların aralıksız hizmete kavuşması için belediyeyi yapılandıran ve 7/24 hizmet verir hale getiren Başkan Yılmaz, kentte belediyecilik anlamında zihniyet değişikliğine de imzasını atmayı başardı. Vatandaşların hizmetleri dolayısıyla her platformda şükranlarını sunduğu Başkan Yılmaz, 5 yılda tüm vatandaşları memnun ederek büyük hizmetlerin altından başarıyla kalktı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.