BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR 

<strong>BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR </strong>

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile birlikte Ovakent, Aşağıoba, Paşaköy, Arpahan ve Derince Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Başkan Yılmaz mahalle ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada; “Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz hemşerilerimize deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.” dedi. Başkan Yılmaz konuşmasının devamında; “Hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçlarını öğrenmek, gönül rızalarını almak için mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Antakya’mızı karış karış geziyor istek ve ihtiyaçları çözüme kavuşturuyoruz. Yoğun ilgi ve sevgi ile bizleri karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sevdamız Antakya için üzerimize düşen ne varsa ilk günkü aşkla yapıyoruz.” sözlerine yer verdi. 

Mahalle ziyaretleri programına AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, belediye başkan yardımcıları, parti teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

Başkan Yılmaz mahalle ziyaretleri programlarında vatandaşlarla sık sık sohbet etti, hal hatır sordu. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Yılmaz karşılaştığı çocuklara harçlık vermeyi de ihmal etmedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.