BAŞKAN YILMAZ, GÖNÜLLER YAPIYOR

BAŞKAN YILMAZ, GÖNÜLLER YAPIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz hizmetlerle 95 mahallede vatandaşların gönüllerini yapmaya devam ediyor.

6 Şubat deprem felaketi ile halkın yanından hiç ayrılmayan halkla uyuyan, halkla uyanan, halkla aynı tabaktan yemek yiyen ve halkla aynı kaderi paylaşan Başkan Yılmaz, üstün başarı gösterdiği sürecin depremle yerle bir olmasına rağmen kentte yeniden inşa çalışmalarını depremin hemen ardından başlattı. Önce yardımların kente düzenli dağıtımı için yolları açtıran Başkan İzzettin Yılmaz, ardından çadır ve konteyner kentlerin oluşum aşamasında başrolü oynadı. Gece gündüz demeden Antakya için çalışmalar üreten Başkan Yılmaz, gönüllere giden yollar inşa etmek, vatandaşa ulaşımda kolaylık sağlamak; altyapısı, üstyapısı ve çevre düzenlemesi ile örnek bir kent olmak için sahada olduklarını belirtti. Antakya’yı sahiplenen anlayışı ile herkes tarafından baba olarak bilinen Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’yı baba şefkati ile kucaklıyor.

ANTAKYA’NIN HER TAŞINDA BAŞKAN YILMAZ’IN İZİ VAR

Tarihinde asfalt görmeyen Antakya’nın birçok bölgesindeki sokağını asfalt seferberliği başlatarak modernize ederek vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştıran Başkan İzzettin Yılmaz, yıkılmaz kaleler olarak adlandırılan tesisleri de kent halkının iyi kötü günlerinde hizmet verilmesi üzere faaliyete açtı. Başkan Yılmaz’ın yüzme eğitimi verilmesi ve milli sporcular yetiştirilmesi için açılışını gerçekleştirdiği Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu tesisi, 6 Şubat’ta depremde yardıma gelen ekiplere konaklama alanı, bazen de yardımlar için depo oldu. Depremden hasarsız çıkan bu tesisler, Başkan Yılmaz’ın sağlam belediyeciliğini de tescilledi.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’A MİNNETTAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ve eşleri Emine Erdoğan’dan hizmetleri dolayısıyla üstün başarı ödülleri alan Başkan İzzettin Yılmaz, halk odaklı belediyecilik anlayışı ile 95 mahallede yüzbinlerce vatandaşın beğenisini kazandı. Tüm mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Başkan Yılmaz, sorunlarını dinlediği muhtarlardan da tam destek görmeye devam ediyor. Mahalle halkının şükranlarını ileten muhtarlar, yaptıkları hizmetler ile mahalleleri kalkındıran Başkan İzzettin Yılmaz’a minnettar olduklarını ifade ettiler.

Deprem sürecinden sağlam çıkmayı başaran Başkan İzzettin Yılmaz, yılların verdiği siyasi birikim ile Antakya halkına kaliteli hizmetler vermeye, park ve yeşil alanlardan asfalt çalışmalarına, sosyal tesislerden vatandaş odaklı çok sayıda projeye dek 5 yıldır kent halkının hizmetine devam eden Başkan İzzettin Yılmaz, her projesiyle gönüller yapmaya devam ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.