KUPAYI İSKENDERUN’A GETİRECEĞİZ

KUPAYI İSKENDERUN’A GETİRECEĞİZ

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat bazı yorumlara tepki gösterdi.

Bolat yaptığı açıklamada; “Bizim grupta tek stadı olmayan takım biziz. Her Maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Bu takım yeni, bazı şeyler takdir edilsin. 26 yıl sonra 3. Ligden çıkmışız. İlk yenilgiyi aldığımız rakibimiz geçen sene Play Of oynamış, öbür rakibimiz 1. Ligden düşmüş, öbür rakibimiz Buca o da geçen sene Play Of oynamış, biz de elimizden gelen her şeyin en iyisini yapıyoruz. Herhalde Türkiye’de hiçbir takım yok ki son dört maçta bir gol yiyip, dört puan kaybettik” diye konuştu.

BU KUPAYI İSKENDERUN’A GETİRECEĞİZ

Kendileri için ligin yeniden başladığını ve savaşacaklarının altını çizen Kulüp Başkanı Bolat “Sonuna kadar onurlu bir şekilde,  uğraşacağız ve bu kupayı İskenderun’a getireceğiz. Hocaların istifasıyla, yeni hocaların gelmesiyle Türk futbolu bir yere gelmez, yeni hocaların gelmesi, alışması, yeniden buraya yapılanmamız bize bu şampiyonluğu kaybettirebilir. Ben hocalarımı skora göre değil, kulübün içerisindeki işleyişe uymadıkları zaman gönderebilirim, eğer bir skorda bir eksiklik varsa, hedefine ulaşamadığı zaman burada hesap vermesi gereken kişi benim. Niye; transferleri yapan biziz, bizim oluşumumuzdan, bizim okeyimizle yapılmıştır, bazen bizde yanlış transfer yapabiliriz” dedi.

1987 YILINDAN SONRA 2. LİGDE İLK DEFA ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ

Turuncu-Mavili takım İskenderunspor’un 1987 yılından sonra 2. Ligde ilk defa şampiyonluğa oynadığına işaret eden Kulüp Başkanı Bolat “Şehir olarak ayağımızı yere basmamız lazım. Her maçta ayrı bir statta maç yapıyoruz. Hatay stadında hiç zevkimizle, isteyerek maç yapmaya gitmiyoruz, orası bize en büyük deplasman gibi geliyor. 60 km gidip, 60 km geri geliyor çocuklar, yemekleri bile soyunma odasında yiyorlar. Onun için bu takıma destek çıkılması lazım. Bu takımın olduğu durum, bulunduğu konum şu anda gayet iyi yerde ama hiç merak etmeyin ki biz asfaltta da, caddede de, sahilde de oynasak şampiyon olacağız, yeter ki birliğimiz, beraberliğimizden ödün vermeyelim” şeklinde konuştu.

HATAY STADINDA DEPLASMAN YAŞIYORUZ

Sarıseki stadının da bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını isteyen turuncu-mavili ekibin Kulüp Başkanı Hakan Bolat şunları söyledi: “Biz artık Antakya’da, orada burada oynamayı düşünmüyoruz. Gerçekten Hatay stadında deplasman yaşıyoruz, sebepleri de bizim taraftarlarımız oraya giderken didik didik aranıyor. Davul sokma, onu sokma, bunu sokma, şunu şöyle yapma! Bizim taraftarlarımız anarşist gibi fotoğrafları, videoları çekiliyor. Taraftarlarım üzerine alınmasın ben taraftarlarımla son derece mutluyum. Bize sonsuz derecede güveniyorlar ama şehrin Hatay’ın bazı doneleri bizimle uğraşmasın yeter artık!”

TAKIM BU ŞEHRİN UMUDUDUR

İskenderunspor’u ve gençliğini harekete geçirdiğine inandığını vurgulayan Kulüp Başkanı Bolat “Bu ölümlü kalımlı dünyada, ölmeden önce bu işleri yapmak için buraya geldim. Ama lütfen İskenderunspor’u başka şeylere karıştırmayın, bu şehrin umududur” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.