BAŞKAN YILMAZ: İŞİMİZ GÜCÜMÜZ “ANTAKYA”

BAŞKAN YILMAZ: İŞİMİZ GÜCÜMÜZ “ANTAKYA”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın ayağa kalkması yolunda çalışmalara durmaksızın devam edeceklerini ve Antakya’yı ayağa kaldırmaya kararlı olduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devletin tüm imkanlarını seferber ettiği Antakya’da bakanların, Hatay Valiliği’nin ve milletvekillerinin cansiperane şekilde çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, taş üstünde taşın kalmadığı Antakya’da taş üstüne taş koyan herkesin başının üstünde yeri olduğunu kaydetti. 6 Şubat’tan bu yana aralıksız şekilde kenti terk etmeden depremzedeler için çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, depremzede hemşerilerinin tüm sorunlarıyla bizzat ilgilendiklerini ifade etti. Kentin enkazlardan temizlenmesi adına tüm imkanların sahaya seferber edildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, halktan gelen her talebi karşılamak için yoğun gayret gösterdiklerini de belirtti.

VATANDAŞLAR YILMAZ İLE HİZMET İKLİMİNİN SÜRMESİNİ İSTİYOR

Antakya’da Başkan İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, kentte 6 Şubat öncesinde artarak devam eden, depremle kentin yerle bir olmasına rağmen hizmetlerine zarar gelmeyen Başkan İzzettin Yılmaz’ın kentin ayağa kalktığı süreçte de Belediye Başkanı olarak kenti yönetmesini istiyor. Bilindiği üzere kente çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yılmaz’ın eserleri depremden hasarsız olarak çıkmayı başarmıştı.

YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA, HBB DE TEHLİKEDE

Gazetemize konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan kentin siyasi önderleri, “İzzettin Yılmaz ile neredeyse garanti gözüyle bakılan Antakya Belediyesi, başka bir isimle kazanılamayabilir. Bunun yanı sıra HBB de Cumhur İttifakı için tehlikeye girer. Cumhur İttifakı bileşenleri için yapılması gereken ilk iş İzzettin Yılmaz’ın etrafından kenetlenilmesidir” ifadeleriyle İzzettin Yılmaz’a olan güvenlerini de bir kez daha gösterdiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.