BAŞKAN YILMAZ, KENTİN İHTİYAÇLARINI BAKAN URALOĞLU’NA İLETTİ

BAŞKAN YILMAZ, KENTİN İHTİYAÇLARINI BAKAN URALOĞLU’NA İLETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na kentin sorunları hakkında bilgi aktardı.
Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhur İttifakı Milletvekilleri, İl Başkanları, Belediye Başkanları ve Teşkilatı ile birlikte Hatay Havaalanı’nda karşıladıkları Bakan Uraloğlu’na 6 Şubat sonrası kentte meydana gelen hasar ve bugün kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
Hatay’ın Antakya ilçesinde incelemelerde bulunan Uraloğlu, asrın felaketinin yerle bir ettiği ilçe merkezi hakkındaki çalışmalar konusunda bilgi aldı.
Bakan Uraloğlu, “Türkiye Yüzyılı’na yakışan hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüdüğümüz yolda, ülkemizin 81 ilinde olduğu gibi Hatay’da da yatırımlarımız devam ediyor. Hatay, Avrupa ve Anadolu’yu Ortadoğu’ya bağlayan yolların kavşak noktasında bulunuyor. Ülkemizin Doğu Akdeniz’den Dünya’ya açılan kapısı konumundaki İskenderun Limanı’na ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle Hatay’ın ulaşım ağını güçlendirecek her projenin öneminin farkındayız ve tüm projelerimizi yakinen takip ediyoruz. 2002 yılından bu yana Hatay’ın ulaşım ve iletişim altyapısı için 26 milyar 200 milyon lira yatırım yaptık” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.