BAŞKAN YILMAZ UZUN ÇARŞI’YA SAHİP ÇIKIYOR

BAŞKAN YILMAZ UZUN ÇARŞI’YA SAHİP ÇIKIYOR

Antakya’nın değerlerini koruyup gelecek kuşaklara aktarma yolunda çalışmalarını sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Uzun Çarşı’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Deprem felaketinde büyük hasar alan Uzun Çarşı’da kısa sürede gerçekleştirdiği temizlik ve moloz artığı kaldırma çalışmaları ile esnafın yüzünü güldüren ve işletmelerin yeniden kepenk açmalarını sağlayan Başkan Yılmaz, 6 Şubat’tan bugüne kadarki süreçte olduğu gibi bugünden sonra da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Esnafların sorunlarını ve isteklerini de dinleyen Başkan Yılmaz, bölgenin ticari potansiyeline ulaşması, turistlerin yeniden ziyaret edebilir hale getirilmesi için de çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

DAHA GÜZEL BİR ANTAKYA İÇİN EL ELE VERELİM

Antakya’da 95 mahallenin yanı sıra 40 konteynerkent ve çadırkent çevresinde çalışmalara aralıksız şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, esnafların yanında olmaktan her zaman büyük keyif aldığını kaydetti. Esnaflardan büyük destek gören Başkan İzzettin Yılmaz ziyareti dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Sevgili Antakya halkı, Bugün Uzunçarşı esnafını ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum. Sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm bulmak için bu fırsatı değerlendirmek benim için son derece önemli.

Uzunçarşı’nın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmak ve bu bölgenin canlılığını korumak, benim için öncelikli hedeflerim arasında yer alıyor. Bu yüzden, bugün sizlerle buluşarak, hem sizlerin sorunlarını anlamak hem de ortak çözümler üretmek istedim. Siz değerli esnaflarımızın taleplerini yakından dinledim ve çözüm için gereken adımları atacağımı taahhüt ediyorum. Şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının canlanması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.

Uzunçarşı’nın turistik potansiyelini artırmak ve bölgenin ticaret merkezi olarak ön plana çıkmasını sağlamak için çalışmalara başlayacağız. Unutmayın, Antakya’nın gücü birlikte olduğumuzda ortaya çıkıyor. Birlikte çalışarak, daha yaşanabilir bir Antakya için el ele vermeliyiz. Sizlerin memnuniyeti ve refahı benim önceliğimdir. Hepinize teşekkür ederim ve her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

Uzun Çarşı’ya yaptığı katkılardan memnun olan çarşı esnafları Başkan Yılmaz’ı sevgi gösterileri arasında karşılayarak alkışlarla uğurladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.