BAŞKAN YILMAZ’IN HEDEFİ “TERTEMİZ BİR ANTAKYA”

BAŞKAN YILMAZ’IN HEDEFİ “TERTEMİZ BİR ANTAKYA”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, tertemiz bir Antakya hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.Başkan Yılmaz, kent genelindeki 95 mahallenin yanı sıra 40’tan fazla konteyner ve çadırkent civarında faaliyetlerini başarıyla devam ettiriyor. Alanında uzman personeli ile yemyeşil bir Antakya hedefiyle çalışan Başkan Yılmaz, park ve bahçelerde bakım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

“KENTİMİZİ YEMYEŞİL YAPACAĞIZ”

Kentte yeşil oranının artması için bakım, iyileştirme ve yenileme faaliyetlerinin planlamalar çerçevesinde sürdüğünü aktaran Başkan Yılmaz; “Doğa sevgiyle, şehirler ilgiyle yeşerir.Odabaşı, Esenlik, Ovakent ve Akasya mahallelerimizde doğaya olan sevgimizle yeşillendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağaçlar dikiyoruz, parkları yeniliyoruz, bakım ve onarım yapıyoruz. Yaşanabilir bir çevre için çabalıyoruz. Doğayı koruyarak şehirlerimizi güzelleştirmek hedefimiz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Antakya’da enkaz kaldırma çalışmalarından çöp toplamaya, yol çalışmalarından yardım dağıtımına, son dönemde orman yangını ile mücadeleden park ve bahçe düzenlemelerine kadar geniş alanda çalışmalarını gayretle sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’dan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Nerede bir çadır veya konteyner varsa çevre düzenlemesi yapılıyor.

Bizlere bu cehennem içinde cennet gibi bahçeler sunuluyor. Gayretleri için Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederiz” dediler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.