GALATASARAYLILARIN BULUŞMA NOKTASI, “DERİN HABER 1905”

GALATASARAYLILARIN BULUŞMA NOKTASI, “DERİN HABER 1905”

Avrupa Fatihi Galatasaray hakkındaki tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına izleyicilerine duyuran Derin Haber 1905 Youtube kanalı on binlere hitap etmeye devam ediyor.

Süper ligin en çok şampiyon olan takımı apoletini elinde bulunduran sarı-kırmızılı camiaya gönül veren Musa Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu bültenler ile çok sayıda aslana ulaşan yayınlar ile Galatasaray hakkında bilinmeyen gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Taraftarların buluşma noktası haline gelen Derin Haber 1905 kanalında maç önceleri, maç sonraları ve tüm önemli gelişmelerin hemen ardından yayınlanan programlar ile parçalı aslanlar hakkında tüm detaylar izleyicileriyle buluşuyor. Onbinlere hitap eden Youtube kanalı Galatasaray’ın gündeminin nabzını tutuyor. Galatasaray’ın maç değerlendirmeleri, transfer iddiaları ve Galatasaray ile adı geçen isimlerin derinlemesine analizlerinin yapıldığı programlara izleyiciler beğeni ve yorum yağdırıyor.

GALATASARAY GÜNDEMİ “Derin Haber 1905’de”

Galatasaray aşığı Musa Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ve her bölümü izleyici rekorları kıran programlar interaktif şekilde izleyicilerden gelen yorumlara da yer vererek taraftarların dikkatini çekmeye devam ediyor. Youtube’da 10 bine yaklaşan takipçi sayısı ile ve her programı izleyen onbinlerce Galatasaray aşığı ile geniş kitlelere hitap eden Derin Haber 1905, tüm Galatasaraylıları ve sporseverleri yayınlara davet ediyor. Yayıncılığı tamamen Galatasaray sevdası ile yapan Musa Yıldız’ın programları ile Galatasaray hakkında diğer spor kanallarında bulamayacağınız tüm gelişmeleri ve yorumları bulabilirsiniz. Mauro İcardi transferini anlık olarak takip etmek için Youtube’da “<Derin Haber 1905” kanalını takip etmeyi unutmayın.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.