BİR KONTEYNER KENTTEN ÇOK DAHA FAZLASI

BİR KONTEYNER KENTTEN ÇOK DAHA FAZLASI

Asrın felaketi sonrasında en büyük yıkımın yaşandığı şehrimizde gerçekleştirilen yıkım çalışmalarından yerinde demir ayrıştırmalara ve konteyner kent inşasına varıncaya kadar yaşanan olumsuzlukların yanında güzel işlerde oluyor dedirten faaliyetler de kendini gösteriyor. İnşaat sektöründe yılların verdiği deneyim ile Gülderen yolu üzerinde  konteyner kent kuran Şimşek  İnşaat kullanılan en kaliteli malzemeden alt yapı çalışmalarına ve hatta her bir konteyner önüne dikilen Kamkat,Limon ve  Defne ağaçları ile takdir toplamayı başardı.

Hepimize büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Şimşek İnşaat Yöneticileri yaptıkları açıklamada:” Yaşanan büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz.6 Şubat sonrasında büyük yıkım yaşayan  kadim şehir Antakya’da depremzedelerin barınabilecekleri konteyner kent yapımı için büyük çaba göstermekteyiz. Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımın kusursuz hizmetleri ve kullanılan en kaliteli malzemeler ile ortaya çıkan Konteyner kentlerimiz herkesten büyük beğeni toplamaktadır. Geçtiğimiz günlerde Sümerler mahallesi Çiçek apartmanı yıkımı esnasında ön tarafta bulunan  palmiye ağaçlarının yıkımı ne kadar tepki ile karşılandıysa bizim de her bir konteyner önüne ektiğimiz kamkat,Limon ve defne ağaçları çalışmamız bir o kadar ses getirmiştir.Yaptığımız konteyner kentlerde alt yapıdan elektrik tesisatlarına,Su tesisatlarına ,çevre düzenlemesine varıncaya kadar her bir ayrıntı büyük bir titizlik ile yapılmakta olup hiçbir konteynerimizin yağmurlarda en ufak biz sızıntı almaması da ne denli başarılı bir çalışmaya imza attığımızı gözler önüne sermektedir. Konteyner kentimizde elektrik tesisatı yer altından geçmekte olup kullandığımız kablolar en kaliteli yanmaz kablolardan tercih edilmiştir.Kaçak akım sigortalarımız yine en kaliteli markalardan tercih edilmekte olup her iki konteyner sırasının  baş taraflarında sigorta panolarımız yer almıştır.Çocuklar için oyun alanları ve her konteyner sakini için araç park alanı bulunmaktadır. Böylesine büyük bir felaketi yaşayan vatandaşlarımız için en iyi barınma olanağını sağlamak adına 8  gün gibi çok kısa bir sürede hazırladığımız konteyner kentimiz bu memleket için büyük bir şans olduğuna inandığımız sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın eseridir.İlk günden itibaren memleketi yeniden ayağa kaldırmak adına gece gündüz demeden çalışan sayın Valimiz şuan kullanıma hazır duruma gelen konteyner kentimiz içinde bizlere gereken özeni göstermemiz konusunda uyarılarda bulunmuştur.Bu anlamda böylesine yaşanabilir bir konteyner kenti memleketimize kazandıran Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şimşek İnşaat olarak bölge insanımızdan oluşturduğumuz kadromuz ile  çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.Kış mevsiminin kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladığı şu günlerde depremzedelerimizin kendilerini ev ortamında hissedebilecekleri bir mekan yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz.Şuan imkanlar budur ama inşallah en kısa zamanda tüm depremzedelerimiz yapımı tamamlanacak olan evlerine kavuşurlar.

Yaptıkları işten asla taviz vermeyerek özverili bir biçimde konteyner kentlerimizde çalışmalarını sürdüren çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor tekrardan benim için de özel bir yere sahip olan Hatay halkına geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.