HASSA’DA, İBRAHİM GÜLER COŞKUSU

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Hatay’ın öncelik ve ihtiyaçlarının doğru belirlenmesi gerektiğini söyledi.

HASSA’DA, İBRAHİM GÜLER COŞKUSU

Seçim çalışmaları için İlçe ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İbrahim Güler, AK Parti Hassa ilçe teşkilat binasında büyük bir çoşku ve kalabalık bir seçmen grubu tarafından karşılandı.Ardından Hassa Kaymakamı Yusuf Turan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, beraberindeki partililerle Hassa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hassa Şoförler Odası ve Hassa Ziraat Odası gibi ilçede faaliyet gösteren STK’lar ve esnaflar ile sohbet edip onların sorunlarını dinleyen İbrahim Güler;’’ Hatay’ın önceliklerinin, taleplerinin ve ihtiyaçlarının doğru belirlenmesinin gerektiğini,milletin fikrinin alındığı,milletin görüşlerinin sorulduğu,milletin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğu öğrenilen bir anlayış lazım bize,Hatay’a milletin görüşlerini alarak hizmet edeceğiz.Günü kurtaran projeler yerine temeli sağlam olan vizyon sahibi, geleceğe yönelik projelere imza atılması gerek, Bugün Hatay, kadim bir şehir. Hatay bölgesinde ve hatta Türkiye’de örnek bir il. Hatay’ın, devletin ilgili il müdürlükleri ve ilçe müdürlükleriyle uyumlu çalışan bir belediye başkanına ihtiyacı var. Her şeyi ben biliyorum deyip kafasına göre hareket eden bir belediye başkanı değil, Büyükşehir meclisiyle, meclis üyeleriyle toplumun tüm dinamikleriyle, STK’larla ve muhtarlarla uyum içerisinde birlikte yönetim ve birlikte yürüme kültürüne sahip bir başkana ihtiyacımız var.İstişare ve ayrım gözetmeksizin ortak akılla Hatay’ı imar ve ihya edeceklerini dile getiren İbrahim Güler, kapılarının her daim millete açık olacağını,15 İlçenin Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını,Hiçbir zaman ayrım yapmayacağını ,bu mahalle bana fazla oy verdi,bu mahallaeden bana oy çıkmadı deyip hizmetleri bölmeyeceğiz’’dedi.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.