BİZ SİZE SONSUZ DESTEK VERDİK, SİZ BİZE BUGÜNE DEK NE VERDİNİZ?

BİZ SİZE SONSUZ DESTEK VERDİK, SİZ BİZE BUGÜNE DEK NE VERDİNİZ?

Hatay Meş’ale Gazetesi, kuruluş amacı gereği ülkenin kurucu ruhuna saygılı, ülkeyi yöneten iradeye tam destek olması amacıyla kurulduğu ilk günden bu yana sönmeyen bir meşaledir. Bu meşaleyi taşımanın gururunu her gün yaşamaktayım ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hatırına siz değerli Cumhur İttifakı’nın tüm fertlerine sonsuz destekle yayıncılık hayatımızı karşılıksız olarak sürdürmekteyiz. Ancak, bizim karşılıksız sevgimizi, desteğimizi görmezden gelip, bizi yok saymaya çalışırsanız bu Meş’ale artık görünmeyen her şeyi göstermeye başlar.

BU MEŞ’ALE DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU VERİR

AK Parti İl Başkanı sayın Adem Yeşildal’ı tenzih ederek yazıma başlamak istiyorum; Karanlığı aydınlatan bu meşale hepinizin korkulu rüyası olur. Cumhur İttifakı’nın her projesine sonsuz destek verdik. Yıl 365 gündü biz 364 gün tam destek verdik. Yalnızca 1 gün destek istedik. Ama telefonlarımızı açma cüretinde dahi bulunmadınız.

DOSTLUĞUMUZU PARAYLA SATIN ALAMAZSINIZ

Biz dostluğumuza değer biçmedik, biçmeyiz. Bizim dostluğumuzu alacak para da icat edilmedi. Bizim sizleri arama sebebimizi telefonlarınızı açarsanız duyacaktınız. Biz hiçbir gün hiçbir belediyeye gidip de ihale istemedik, zenginleşmek amacıyla iş istemedik, kendi namımıza 1 kuruş para istemedik. Hiçbir belediyeden abonelik dahi yapmadık. Bizim derdimiz para pul değil, biz kendi paramızı yiyemiyoruz, sizin abonelik için vereceğiniz miktarda gözümüz yoktur. Biz abonelik için kapıda bekleteceğiniz tür bir kurum değiliz, olmayacağız. Bizim dostluğumuzu kazanmak paha biçilemez. Biz size sonsuz destek verdik, siz bize ne verdiniz. Kendinizi bir sorgulayın…

MEŞ’ALEYİ YAKARSAK EN BÜYÜK ZARARI SİZ GÖRÜRSÜNÜZ

Hatay Meş’ale Gazetesi, karanlığı aydınlatmak, destek verdiğinin yolunu açmak, dostunun elinde yanan meşale olmak amacıyla hizmetlerini sürdürüyor. Biz basın sektöründen beklentimiz olmadan işimizi yapıyoruz. Kimseden de hiçbir beklentimiz yok. Özellikle Cumhur İttifakı’nın mensupları İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı tenzih ediyorum. Aynı zamanda A.Kadir Teksöz, Galip Altınöz ve Fatih Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizler en kötü günümde olduğunuz için Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.

SİTEM’KAR!!

Ancak Cumhur İttifakı çatısı altına sığınan diğer isimlere sitemlerimi iletmeden geçemeyeceğim. Biz bildiğinden çok unuttuğu olan insanlarız. Ancak bu demek değildir ki biz hatırlamayız. Hatırlarsak sizler rahat koltuklarınızda oturamaz, kaçacak delik ararsınız. Sitemimiz bizim telefonumuzu görüp de açmayan, geri de dönmeyen o isimleredir. Her daim telefonum açık diyerek oy istediğiniz insanları kandırabilirsiniz. Ancak Kazım Çaylı sizi sizden daha iyi bilir. Ancak, her şeyin bir zamanı var. Sitemim telefonumuzu açmayarak görünmez olduklarını sananlardır. Meş’alenin size dönmesine az kaldı. Eğer 364 günlük hatırı yok sayarsanız, 1 günde ortalığın tozunu dumana katmasını biliriz. Bu yazı vesilesiyle yazıyı üstüne alınanları bizleri dikkate almaya davet ediyorum. Aksi halde siz bilirsiniz…Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.