BU MÜCADELENİN KARŞILIĞI PUAN OLMALIYDI 0-1

BU MÜCADELENİN KARŞILIĞI PUAN OLMALIYDI 0-1

LİDER GALATASARAY KARŞISINDA BAŞARILI MÜCADELE SERGİLEYEN HATAYSPOR, SON DAKİKAYA KADAR RAKİP KALEDE BASKISINI SÜRDÜRDÜ

Atakaş Hatayspor,Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında ,lider Galatasaray’a, Icardi’nin attığı gol ile 1-0 mağlup oldu.Bu sezon ligde tek yenilgisini sezonun ilk yarısında temsilcimiz Hatayspor karşısında alan sarı-kırmızılılar yine zorlandığı maçı tek golle kazandı.

Bordo-Beyazlılar, lider Galatasaray karşısında başarılı bir futbol sergilemesine rağmen beraberlik golünü bir türlü bulamadı.

Özellikle maçın son dakikalarında beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Hatayspor, ardı ardına kazandığı köşe vuruşlarından yararlanamadı ve çok iyi oynadığı maçı 1-0 kaybetti.

MAÇIN TEK GOLÜ ICARDİ’DEN

Karşılaşmanın 12. dakikasında Icardi’nin kafa golüyle maçı 1-0 kazanan Galatasaray puanını 84’e yükseltti.Atakaş Hatayspor ise 33 puanda kaldı. Akdeniz ekibi böylelikle averajla 15. sırada yer aldı.

Ligin bir sonraki haftasında lider Galatasaray deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Atakaş Hatayspor sahasında İstanbulspor’u konuk edecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.