“BU ŞEHRİ BİRLİKTE YENİDEN KURACAĞIZ”

“BU ŞEHRİ BİRLİKTE YENİDEN KURACAĞIZ”

28. dönem bağımsız Hatay Milletvekili Cahit Aşkar, bu kente borcu olduğunu belirterek Hatay’ı vatandaşlarla el ele birlikte yeniden kuracağını belirtti.
Hatay’ın 15 ilçesine hitap eden bir mesaj paylaşan Aşkar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Hataylıyım, Altınözü, Hassa, Reyhanlı, Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Defne, Dörtyol, Samandağ, Kumlu, Arsuz, Erzin, belen, Payaslı Yayladağı’lıyım. Bu ilçelerimize hizmet etmek için sonuna kadar gitmemiz gereken büyük bir davamız, kaybettiğimiz canlara borcumuz var. Kıymetli Hataylı kardeşlerim! En son söyleyeceğimi en baştan söyleyerek devam edeyim: Ne seçim ne milletvekilliği ne de alacağım oy yaşadığınız felaketin, acıların, yıkımların önüne geçemez ve geçmeyecek. Ben kendi adıma ve bu çalışmaya emeğini, ruhunu, enerjisini katan yüreği canla atan bütün çalışma arkadaşlarım adına söz veriyorum. Hatayı sarsan ve yöneticilerin beceriksizliği ile Hatay’da felakete dönüşen depremin yaralarının sarılması her şeyden ama her şeyden önce gelecek. Bizlerin aldığı oy da ancak yakınlarını kaybedenlerin acısını hafifletecekse; evini, işini, geçmişi ile birlikte geleceğini de kaybeden yüzbinlerce Hataylının derdine derman olabilecekse işte o anlam kazanacak.
‘HESABINI SORACAĞIM!
Kıymetli Hataylı kardeşlerim! Farklı din ve mezhepleri barındıran Medeniyetler ‘hoşgörü’ şehri olarak lanse edilse de Hatay’da halkın neredeyse bütün kesimlerinin mağduriyetine yol açan haksız uygulamalar var. Ülke ekonomisinden payını alamayan, bir şehir olarak Hatay’ın bu tabloya topluca itiraz etmesinin ve hakkını almanın zamanı geldi. Hoşgörüyü, kardeşliği, paylaşım ve dayanışmayı gerçek manada yaşama geçirebilmemiz için; Sizlerden kendinize, ilçenize, mahallemize oy vermenizi ve beni sadece vekiliniz olarak değil, bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak görmenizi istiyorum ve bu böyle de olacak. 6 Şubat 04.17 de sizlerin acılarını Unutturmayacak, unutmayacağım, Haklarınızı sonuna kadar savunacak, hesabını soracak ve bu şehri birlikte beraber yeniden kuracağız. Selam, Sevgi ve saygılarımla.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.