DERİCİLER SİTESİ’NDE GÜÇLENDİRME BAŞLADI

DERİCİLER SİTESİ’NDE GÜÇLENDİRME BAŞLADI

6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremde az hasar alan Dericiler Sitesi’nde faaliyet gösteren Kireçlik Yarma Ortak İşletme Tesisi’nde güçlendirme çalışmaları başladı.

Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın, İskenderun Yolu Üzeri’nde bulunan Dericiler Sitesi’nde faaliyet gösteren Kireçlik Yarma Ortak İşletme Tesisi’ni ziyaret ederek yapılan güçlendirme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ayakkabı sektörünün can damarı olan Kireçlik Yarma Ortak İşletme Tesisi’nin inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından deri sektörünün Hatay’da çağ atlayacağını belirten Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın, “Dericiler Sitesi Kireçlik Yarma Ortak İşletme Tesisi’nin güçlendirmesi başladı. İnşallah daha gelişmiş teknoloji ile deri sektörü Hatay’da çağ atlayacak. Öncelikle bu projenin esas mimarı bize destek olan emek veren 6 Şubat depreminde vefat eden ATSO Genel Sekreter Yardımcısı değerli Erhan Yağız abime Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanın cennet olsun inşallah abim. Ayrıca 6 Şubat felaketinden bugüne kadar sektörümüzün her dalında verdiğimiz mücadeleler sonuç veriyor. Bu tesisin ayakta kalmasında bize yardımcı olan destek olan Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’ya, bakanımıza, milletvekillerimize, DOĞAKA Hatay İl Koordinatörü Oğuz Alibekiroğlu’na, Dericiler Sitesi’nde büyük emek veren Cemil Üzer abime, emeği geçen kimler var ise ismini sayamadığım herkese ayrı ayrı sonsuz teşekkür ediyoruz. Her şey istihdam ve ekonomiye ciddi katkı sağlayan ayakkabıcı esnafımız için.” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.