BURAK BİLA EĞİTİME KATKILARINI SÜRDÜRÜYOR

BURAK BİLA EĞİTİME KATKILARINI SÜRDÜRÜYOR

Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, çocuklarımızın geleceği için Hatay’da eğitime katkılarını sürdürüyor.

Sadece eğitim değil, 6 Şubat depreminin ilk gününden itibaren depremzedelere 7’den 70’e gıdadan giyime, hijyen malzemesinden çadıra kadar pek çok kalemde ihtiyaç malzemesini dağıtarak yardım için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan iş insanı Burak Bila, en kötü günde Hatay halkının yanında yer alarak hayır duaları almıştı. Deprem sonrasında bazı okullardan gelen talepleri geri çevirmeyen ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına da katkılarını sürdüren girişimci işadamı Bila, eğitim bağışlarıyla da gönülleri kazanıyor. Eğitime yapılan katkıların ahlâk, nezaket, ilim sevgisi gibi değerler açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Bila, “Gelecek çocuklarımızındır” düsturuyla nitelikli insan gücünün yetişmesi adına kendi imkanları ölçüsünde destekte bulunuyor. Yarınlarda çocuklarımızın iyi yetişmesi için, üzerine düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazır olduğunu kaydeden iş insanı Burak Bila, “Çocuklarımız ne kadar iyi koşullarda eğitim alırsa, ülkemizin refahı ve gelişmişliği o oranda artar” diyerek minik yüreklerin geleceği üzerine kafa yoruyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.