ÇALIŞKAN: “BELEN GEÇİDİ’NİN ÇÖZÜMÜ KAÇINILMAZ HALE GELMİŞTİR”

ÇALIŞKAN: “BELEN GEÇİDİ’NİN ÇÖZÜMÜ KAÇINILMAZ HALE GELMİŞTİR”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, “Belen Geçidi üzerindeki kazalar her geçen gün daha korkutucu hale gelmektedir. Bu noktada yetkililerin tedbirleri ve denetimlerini arttırması gerekir. Belen Geçidi çözümü artık kaçınılmaz hale gelmiştir” dedi.

Geçtiğimiz gün Belen Geçidi üzerinde Demir yığını taşıyan bir kamyonun freni tutmaması sonucu devrilmesine ilişkin konuşan Çalışkan, “Her geçen gün kazalar artıyor. Gerek Antakya gerek Defne’de şehir içinde, çevre yollarında artan kazalara rağmen söz konusu kamyonlara ilişkin şu ana kadar yeterli tedbirlerin alınmadığını yakından takip ediyoruz. Bu süreçte yönetenlerin kamyon denetimlerini arttırması ve kazaların önüne geçmesi gereklidir” dedi.

Hafriyat yükle kamyonların tedbirsiz davrandığını da dikkat çeken Çalışkan, “Kamyonların tedbirsizliği konusunda her gün onlarca şikâyet alıyoruz. Vatandaşlar trafikte yaşadıklarını sürekli olarak bize aktarıyorlar. Neresinden bakarsanız bakın kamyonların yarattığı trafik kaosu gün geçtikte artmaktadır. Bu kadar uyarıya rağmen sessiz kalınması, yeterli seviye de denetim yapılmaması şaşırtıcıdır.” İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.