KUMLU’DA MARKETLERE DENETİM

KUMLU’DA MARKETLERE DENETİM

Kumlu’da Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin talimatlarıyla zabıta ekipleri denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, yerel ve zincir marketlerde “ayçiçeği yağı stokçuluğu” ve “fahiş fiyat uygulamaları” denetimi gerçekleştirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentteki marketler ile depolarda yağ ve temel gıda denetimlerini sürdürüyor. Son günlerde piyasada oluşan arz talep dengesizliği nedeniyle ürünlerde “fahiş fiyat ve stokçuluk” yapılıp yapılmadığını kontrol eden ekipler, depolarında yağ ve temel gıda maddelerini stokladıkları ve yağ ürünlerinde fahiş fiyat uyguladıkları tespit edilen marketler hakkında cezai işlem uyguladı. Daha önce yapılan KDV indiriminin fiyatlara yansımasını da denetleyen ekipler, ürünlerin reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı.

“MARKET DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Kumlu Belediyesi’nden denetimlerle ilgili yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mehmet Deli’nin talimatları doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediye Birim Müdürlerimiz ile birlikte yağ fiyatlarının artışı ve stokçuluğun önlenmesi için ilçemizdeki marketlere denetim gerçekleştirdiler. Market denetimlerimiz devam edecektir” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.