ÇERKO, DEFNE’DE DESTEKLEME KURSLARINI DENETLEDİ

ÇERKO, DEFNE’DE DESTEKLEME KURSLARINI DENETLEDİ

Eğitim uğruna bir ömür adayan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, il genelinde yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. Şube Müdürleriyle birlikte il eğitiminde aksama olmaması için yoğun çaba sarf eden Çerko, her gün rutin hale getirdiği okul ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, son olarak Defne’de temaslarda bulundu. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret eden Çerko, kurs öğretmenlerinden de çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları hakkında bilgi edinen Çerko, her türlü ihtiyaçta yanlarında olduğunu kaydetti. Kurs öğretmenleri, kursiyerler ve okul müdürleriyle ayrı ayrı görüşerek durum değerlendirmesi yapan Çerko, kursların oldukça faydalı olduğunu belirtti.

KURSLARIMIZ BAŞARIYLA SÜRÜYOR

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, “Defne’miz eğitime katkı anlamında en önde gelen ilçelerimizdendir. Burada açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilçe eğitimine büyük katkı sağlanmaktadır. Çocuklarımızın eğitim hayatlarına bir katkı da bu şekilde sunulmaktadır. Eğitimcilerimizin gösterdiği çabayı yerinde gördüm ve hepsini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Kurslarımıza katılan tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. Kurslarımıza vasıtasıyla inanıyorum ki ileride daha güzel yerlere geleceklerdir. Bu vesileyle başta Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan’a ve eğitimcilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.