ÇİNÇİN’DEN ZEYTİN SAVUNUCULARINA TEŞEKKÜR

ÇİNÇİN’DEN ZEYTİN SAVUNUCULARINA TEŞEKKÜR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, birkaç gün önce Resmi Gazete’de, maden sahalarındaki zeytinlik alanlarda ağaç kesimine yetki veren düzenlemeye tepki gösteren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in paylaşımı şöyle:  “Zeytinyağı yiyin ve onunla yağlanın! Çünkü o, mübarek bir ağaçtandır. Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay, Odamız 2. Meslek Komitesi (Zeytin ve Zeytinyağı) Başkanı Ali Özalp ve Başkan Yardımcısı Yusuf İshakoğlu’nun, Dünya Gazetesi’ne, ‘Zeytinyağı İhracat Yasağı-Zeytinliklerin Madenciliğe Açılması Yönetmeliğinin Sektöre Olumsuz Etkileri’ üzerine verdikleri röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizin en büyük zenginliği olan ve gelecek nesillere aktarılması için özenle korunması gereken zeytinliklerimizin maden sahasına açılmaması konusunda takipçi olacağız. Bu vesileyle, Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameyle, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Vahit Kirişçi’yi tebrik ediyor, ilk icraatı olarak da Yönetmeliğin iptali ile ilgili olumlu bir adım atmasını talep ediyoruz.” Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.