‘DEPREM SONRASI BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ’

‘DEPREM SONRASI BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ’

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Yönetimi HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, kurul üyeleri ile bir araya geldi.

HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır Genel Koordinatör yardımcısı İsmail Metin ve HABİTAT ekibiyle bir araya gelen TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Hatay Genç Girişimciler kurulu yönetimi, bölgemize yaşanan afet sonrasında orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, toplantıda derneğin faaliyetleri hakkında da bilgiler vererek, “Dijitalleşen dünyaya uyumlu sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde toplamsal kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler üreten bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu gün TOBB Hatay Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler kurul üyelerimiz ile bir aradayız. Bölgemizde 6 Şubat tarihinde çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. El birliği ile yaşadığımız bu kadim şehrimizi aya kaldırmak için tüm sinerjimizi kullanmamız lazım” dedi.TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetimi ile TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Dablan ve yönetimi de aynı fikirde olduklarını belirttiler. Toplantıda, bölgemiz ekonomisine değer katacak projeler görüşüldü.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.