FATMA SATAR SANATORİUM MÜZİK RESİM VE BALE AKADEMİSİ 26 YAŞINDA

FATMA SATAR SANATORİUM MÜZİK RESİM VE BALE AKADEMİSİ 26 YAŞINDA

26 yıl önce “Sanat Burada” sloganı ile  yola çıkan ve ilk günden itibaren sektöründe fark yaratan Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan  Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi 26 yaşında.Kurucu Fatma Satar ile akademinin alanında başarılı öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen kutlama törenine Yurtdışında olan Kurucu Nebil Satar tele konferans ile katılarak Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinin 26.yaş coşkusuna ortak oldu.

1996 yılından bugüne “Sanat Burada “ sloganı ile oldukça başarılı işlere imza atan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde 26 başarı dolu yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden kurucu Fatma Satar , Bu süre zarfında oldukça başarılı işlere imza attıklarının altını çizerek sanat adına yollarına emin adımlar ile devam ettiklerini söyledi.Satar:” Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olarak bizler üzerimize düşen görevi fazlası ile yapmaktayız. Dile kolay 26 yıl..Evet biz 26 yıl önce bu yola çıktığımızda bölgenin en iyi sanat akademisi olmayı kafamıza koymuştuk.Ve nitekim de öyle oldu bugün başarısı ile adından söz ettiren Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olarak çok iyi bir konumdayız. Başarımızın ardında çok güçlü bir kadro var. Eğitimcilerimizin tamamı alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır.İlk yıllarda Bale,Resim ve Müzik konusunda ders verdiğimiz öğrencilerimizin şimdiler de çocuklarına eğitim vermekteyiz.İki kuşak öğrencilerimizi bir arada görmek hepimizi çok mutlu etmektedir. Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi olarak bizde öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Bunun sonucunu öğrencilerimizin konservatuar ve güzel sanatlar liselerini iyi dereceler ile kazanma başarıları ile en iyi biçimde görmekteyiz. MEB onaylı bir kurum olarak geçtiğimiz günlerde tüm branşlarda 350 öğrencimize  MEB onaylı  sertifikaları vermenin mutluluğunu yaşadık. 26 yaşında olmanın mutluluğu ve gururu ile kurucumuz Nebil Satar’a, Öğrencilerimizin başarısı için büyük bir özveri ile görevlerini yapan öğretmenlerimize ve her daim yanımızda olan velilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor,nice başarı dolu yıllarımızın olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Kutlama programının finalinde 26.yıl için hazırlanan özel ikramlar Kurucu Fatma Satar tarafından tüm konuklara ikram edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.